Externe Vertrouwens-persoon
U kunt er als werkgever niet meer omheen: het aanstellen van een of meer vertrouwenspersonen voor uw medewerkers.

U kunt er als werkgever niet meer omheen: het aanstellen van een of meer vertrouwenspersonen voor uw medewerkers is niet alleen een vereiste voor goed werkgeverschap: een ethische en respectvolle cultuur is ook een belangrijk pluspunt in een competitieve arbeidsmarkt. 

Een vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen richt zich op het voorkomen en aanpakken van ongewenst gedrag op de werkvloer, zoals pesten, discriminatie, intimidatie, agressie en seksuele intimidatie.

Een vertrouwenspersoon voor zakelijke integriteitskwesties richt zich op het voorkomen en aanpakken van integriteitsschendingen binnen de organisatie, zoals fraude, corruptie, belangenconflicten, misbruik van bedrijfsmiddelen en andere onethische praktijken.

De vertrouwenspersoon biedt een veilige en vertrouwelijke plek om zorgen te bespreken, advies te krijgen en/of meldingen te doen van mogelijke integriteitsschendingen.

Beide rollen zijn van groot belang voor een organisatie om een veilige en integere werkomgeving te waarborgen en kunnen elkaar aanvullen in het bevorderen van een ethische en respectvolle cultuur.

OmniCounsel kan beide rollen voor u invullen en is LVV registervertrouwenspersoon. Bel of mail ons en we komen graag praten over uw behoeften. 

Een LVV registervertrouwenspersoon heeft een opleiding bij een geaccrediteerd instituut gevolgd, moet voldoen aan nascholingseisen en is onderworpen aan een klachtenregeling.

Foto 003

Bij OmniCounsel staat de mens centraal:

verbinding tussen mensen tot stand brengen vind ik de mooiste uitdaging, waar dat dan ook is:  in mediation, in een onderhandeling, een vertrouwenskwestie of aan de dinertafel!

Werkwijze

We spreken graag samen met u wat passend is voor uw organisatie. Of het een training voor uw medewerkers, een jaarverslag of alleen een meldpunt is: OmniCounsel verzorgt het graag voor u. In principe werken wij met een all-in tarief voor een training en een jaarverslag  en een uurtarief voor de gesprekken op basis van nacalculatie.

Monique 009v2
Shutterstock 92903311
Shutterstock 1937522521
BLOK 004